HVL Maskin Stockholm söker servicetekniker

Publicerad:

Om Jobbet
I Arbetsuppgiften ingår allt från enklare service och underhåll av entreprenadmaskiner, svetsarbeten, avancerade felsökning med dator, du bör ha fordonsteknisk utbildning samt praktisk erfarenhet av reperationer av entreprenadmaskiner.

Du skall ha kunskap om el och kunna läsa elschema, likaså hydraulkunskap och kunna läsa hydraulschema, datakunskap, du förstår engelska, då mycket av vår litteratur är på engelska.

•    Det är en merit om du har kunskap i styr & reglerteknik, då våra maskiner har mycket elektronik.
•    Du skall ha körkort lägst B men gärna C då de flesta av våra servicebussar är lastbilsregistrerade.
•    Du utgår från vår verkstad i Arlandastad för arbete i fält samt även på vår verkstad.
•    Vi förutsätter att du är självgående, har ett bra ordningssinne och sätter våra kunder i fokus.
•    Vi har regelbundna utbildningar på våra produkter såsom Merlo, Lundberg, Lännen, Hitachi mm.

Om Företaget
Vi är ett renodlat serviceföretag som utför nyutrustningar och reperationer både på vår verkstad samt ute på fältet hos våra kunder, vi har eget reservdelslager med butik och slangverkstad. I dagsläget har vi 4st servicebussar. Förutom våra kunder så jobbar vi åt försäljningsbolag såsom Hüllert Maskin som säljer Merlo teleskopmaskiner, Lännen Tracktors som säljer Lännen traktorgrävare samt Lundberg redskapsbärare, Delvator som säljer Hitachi grävmaskiner samt hjullastare.
Vi är belägna på Bristagatan 16 i Arlandastad, vi är i dagsläget 8st anställda, i samma fastighet sitter även 5 st försäljare  för ovan nämnda försäljningsbolag.

 

Skicka din ansökan via mail till Ulf Granholm på adress ulf.granholm@hvlmaskin.se